Vacatures Kok Experience

Vacatures

Nieuw in ons assortiment

Veggie express green smoothie

Spinazie, broccoli, pastinaak, appel

Veggie express orange smoothie

Wortel, paprika, knolselderij, gember

Veggie express red smoothie

Paprika, tomaat, wortel, pastinaak, rode biet

 

Broodje Kok wint twee prijzen op de Horecava tijdens ‘De lekkerste wedstrijden’

Afgelopen dinsdag en woensdag deden Henk en Astrid Kok van Broodje Kok mee aan ‘De lekkerste wedstrijden’  georganiseerd door SVO Vakopleiding. Tijdens deze dagen werden maar liefst twee sponsorprijzen in ontvangst genomen.

 

Horecava

Lees meer

Kok Experience - Fun, Food, Action & Movie

Een totaalbeleving voor groepen en families met jonge en/of oudere kinderen. En: voor een gezellig bedrijfsfeest. Dát biedt Kok Experience. Onder één dak komen hier een spectaculair speelparadijs, lasergaming en horeca. Daarnaast een bioscoop met 4 zalen, van totaal 60 tot 100 stoelen per zaal, met een ontvangst foyer en een bioscoop Café. Kok Experience biedt spanning en beleving. En bovendien: kwaliteit en rust. Een onderscheidend concept dus, met een regionale functie.

KokExperience

Lees meer

De auto volgooien en ondertussen de gordijnen en het dekbed wassen

Pomphouders moeten tegenwoordig meer doen dan brandstof verkopen en auto's wassen voor een goed belegde boterham. Met een kopje koffie en een broodje redden ze het allang niet meer. 'Wij willen nog een doggy-wash bouwen, dan kun je met een schone hond weer naar huis.'

 

Uniek concept: Fysieke winkel, bezorgservice pompoenen en eigen teelt van het land

Deze maand start Harderwijker Henk Kok, bekend gezicht bij Kok Tankstations aan de Hoofdweg, samen met zijn vriendin Iris zijn eigen onderneming: Pompoenenwinkel.nl

 

De pas 21-jarige Kok begint niet zomaar een pompoenenkraam, want naast een fysieke winkel en bezorgservice, zijn alle pompoenen en kalebassen zelf geteeld van het land. Een uniek concept in de regio.

 

Pompoen

 

Met maarliefst 198 soorten pompoenen en 2900 planten pakken Henk en zijn 18-jarige vriendin Iris van der Weijden het meteen groots aan. Op dinsdag 18 augustus openen zij hun pompoenenwinkel bij het tankstation aan de Hoofdweg. De winkel bestaat uit een trailer van 25 m2 met iedere dag nieuwe verse pompoenen in alle kleuren, vormen en maten. ‘Het is mooi om te zien dat de landbouwgrond van mijn vader gebruikt kan worden voor het telen van de pompoenen en kalebassen, zodat er een grote diversiteit ontstaat en wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie in de regio’ aldus Iris.

 

Bijzonder is dat de verschillende rassen pompoenen te bezichtigen zijn via het internet. Via de website pompoenenwinkel.nl kunnen geïnteresseerden online rondkijken. Wie specifieke wensen heeft kan dit doorgeven per e-mail of via het contactformulier op de website. Indien gewenst kunnen kopers hun bestelde pompoenen, bij een bedrag van 25 euro of meer, zelfs thuis of op locatie laten bezorgen in de omgeving van Harderwijk. 'We willen onze klanten graag service verlenen die persoonlijk is en van hoge kwaliteit' aldus Henk.

 

'Daarbij zijn sommige pompoenen zo groot dat bezorgen praktisch kan zijn, net als bij de aankoop van grote aantallen pompoenen' vult hij aan.

 

Henk en Iris verwachten klanten uit alle segmenten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen pompoenen uit komen zoeken of bestellen. Daarbij kunnen mensen pompoenen aanschaffen om verschillende redenen. 'Onze pompoenen zijn geschikt voor de consumptie of te gebruiken als decoratie.

 

Wie benieuwd is naar het assortiment van Henk en Iris kan tot medio november de showroom in Harderwijk bezoeken. De website is het hele jaar actief. Mensen kunnen daar ook buiten het groeiseizoen hun wensen kenbaar maken.

Deze maand start Harderwijker Henk Kok, bekend gezicht bij Kok Tankstations aan de Hoofdweg,
samen met zijn vriendin Iris zijn eigen onderneming: Pompoenenwinkel.nl
De pas 21-jarige Kok begint niet zomaar een pompoenenkraam, want naast een fysieke winkel en
bezorgservice, zijn alle pompoenen en kalebassen zelf geteeld van het land. Een uniek concept in
de regio.
Met maarliefst 198 soorten pompoenen en 2900 planten pakken Henk en zijn 18-jarige vriendin Iris van der
Weijden het meteen groots aan. Op dinsdag 18 augustus openen zij hun pompoenenwinkel bij het tankstation
aan de Hoofdweg. De winkel bestaat uit een trailer van 25 m2 met iedere dag nieuwe verse pompoenen in alle
kleuren, vormen en maten. ‘Het is mooi om te zien dat de landbouwgrond van mijn vader gebruikt kan worden
voor het telen van de pompoenen en kalebassen, zodat er een grote diversiteit ontstaat en wij ons kunnen
onderscheiden van de concurrentie in de regio’ aldus Iris.
Bijzonder is dat de verschillende rassen pompoenen te bezichtigen zijn via het internet. Via de website
pompoenenwinkel.nl kunnen geïnteresseerden online rondkijken. Wie specifieke wensen heeft kan dit
doorgeven per e-mail of via het contactformulier op de website. Indien gewenst kunnen kopers hun bestelde
pompoenen, bij een bedrag van 25 euro of meer, zelfs thuis of op locatie laten bezorgen in de omgeving van
Harderwijk. 'We willen onze klanten graag service verlenen die persoonlijk is en van hoge kwaliteit' aldus Henk.
'Daarbij zijn sommige pompoenen zo groot dat bezorgen praktisch kan zijn, net als bij de aankoop van grote
aantallen pompoenen' vult hij aan.
Henk en Iris verwachten klanten uit alle segmenten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen pompoenen uit
komen zoeken of bestellen. Daarbij kunnen mensen pompoenen aanschaffen om verschillende redenen. 'Onze
pompoenen zijn geschikt voor de consumptie of te gebruiken als decoratie.
Wie benieuwd is naar het assortiment van Henk en Iris kan tot medio november de showroom in Harderwijk
bezoeken. De website is het hele jaar actief. Mensen kunnen daar ook buiten het groeiseizoen hun wensen
kenbaar maken.

 

 

Broodje Kok neemt lunch en broodjes bezorgservice over van Maartenz Catering

Per 26 januari 2015 gaat Maartenz Catering zich specialiseren in allround catering en kan daarbij niet de combinatie blijven houden met het verzorgen van de dagelijkse lunch en broodjes bezorgingen.

Broodje Kok uit Harderwijk gaat deze werkzaamheden van Maartenz Catering overnemen. Broodje Kok heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de lunch voor bedrijven. Maartenz Catering draagt deze werkzaamheden met veel vertrouwen over aan de medewerkers van Broodje Kok. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de website: www.broodjekok.nl, mail: info@broodjekok.nl of via de telefoon: 0341 455406. Voor de allround catering klussen staat Maartenz Catering voor u klaar.

 

Overname

Het lekkerste broodje van Nederland

Begin december vonden in Studio Senses in Zwolle de voorrondes plaats voor ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’. Enkele maanden geleden is Broodje Kok uit Harderwijk benaderd om ook deel te nemen aan deze wedstrijd en tijdens de voorbereiding hiervan werd als snel duidelijk dat dit geen gemakkelijke opgave is.

Lees meer

Opening Magnum pleasurespot bij Broodje Kok in Harderwijk

Magnum

De Magnum Pleasure Spot is een shop in shop concept waarin het ijsmerk Magnum centraal staat. Bezoekers kunnen hier zelf hun Magnum laten creëren. Na recente openingen van Magnum brandstores in Amsterdam, Londen, Parijs en Milaan wordt het Magnum shop in shop concept, gedurende de zomer van 2013 getest bij Broodje Kok in Harderwijk.


Design your Magnum

 

In de Magnum Pleasure Spot kunnen mensen hun eigen Magnum ijsje laten creëren door zogenaamde Magnum Pleasure Makers. Een custom-made ijsje begint met een basis van vanille-roomijs en een krakende coating naar keuze: melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade.

Vervolgens kan naar eigen smaak een aantal toppings worden toegevoegd. De keuze is groot. Om te beginnen zijn er de Classics: hazelnootjes, witte chocoladekrullen, caramel fudge en aardbeiensuiker. De Specials zorgen voor een bijzondere sensatie met amandelstukjes, merinque stukjes, roze praline en pistachenoten. De Experimentals zorgen voor een bijzondere smaaksensatie met goji bessen, rozenblaadjes, knettersnoep en chili.

Magnum

 

Ervaring

Het creëren van je eigen Magnum-ijsje is een ervaring die je niet wilt missen. Doordat je het hele Magnum-ijsje zelf samenstelt, wordt het ijsje echt van jou. De persoonlijke smaakcombinatie zorgt voor een waanzinnige beleving.

Zaterdag 29 juni kids funday bij Kok Carwash

Kok Carwash organiseert aanstaande zaterdag een speciale dag voor kinderen in de wasstraat.

 

Er wordt al jaren een speciale wasdag voor senioren en lady’s georganiseerd, echter waren er ook veel vragen waarom er geen acties werden georganiseerd voor andere doelgroepen.

 

Na een korte brainstorm sessie met de voorwassers van Kok Carwash is er voor de nieuwe actie de doelgroep jonge kinderen bedacht.Er komen al behoorlijk wat vaders en moeders met hun kinderen de auto wassen. Kinderen vinden de rit door de wasstraat erg spannend, de verschillende borstels, de hogedruk spuiten en het vele water worden als een ware beleving ervaren.

 

Kids dag

 

Broodje Kok doet de Harlem Shake

Telegraaf - Lange rijen voor kwartje van Kok

Johan en Thea Kok in Harderwijk tonen het 'kwartje van Kok' op hun tankstation. Om het 25-jarig bestaan van hun bedrijf te vieren gaven ze gisteren het kwartje van Kok terug.

Lees meer

Telegraaf - Pomphouders Kok al 25 jaar in de olie

Als toentertijd nog piepjong stel waagden Johan en Thea Kok ooit de weg naar het ondernemerschap met hun eerste tankstation. Gisteren op de kop af zitten ze 25 jaar 'in de olie' en heeft het echtpaar een ronduit indrukwekkend bedrijf opgebouwd met in totaal vier tankstations, de uitgebreide lunchroom Broodje Kok en een hypermoderne carwash. "Die tomeloze drive van toen hebben we nog steeds."

Lees meer

Het kwartje van Kok maakt spectaculaire comeback in Harderwijk

Op 1 april aanstaande bestaat Kok Tankstations aan de Hoofdweg 25 jaar. Ooit in 1988 begonnen aan de Vondellaan hebben Johan en Thea Kok het bedrijf verantwoord uitgebreid. In 2004 hebben zij het tankstation voortgezet aan de Hoofdweg.


Tien jaar geleden hadden wij een goed gevoel dat wij hier konden groeien. Nu ruim tien jaar later staat er een prachtig bedrijf waar we erg trots op zijn, samen met ruim 45 collega’s wordt het tankstation, wasstraat en Broodje Kok elke dag met veel enthousiasme gerund.

Comeback

Kwartje van Kok


Nu bestaat Kok Tankstations 25 jaar en is het moment aangebroken voor de spectaculaire comeback van het “Kwartje van Kok”. Er zijn drie actiedagen:

 

  1. We starten gelijk na het paasweekend met een scherpe autowasactie, alle klanten kunnen op dinsdag 2 april hun auto wassen tegen de scherpste prijs.
  2.  

  3. Op woensdag 3 april wordt de comeback van “Het Kwartje van Kok” gevierd, we zullen op zaterdag 30 maart deze actie bekend maken via facebook en twitter. Dat het een spectaculaire jubileumactie wordt, weten we bijna zeker, want dit is nog nooit gebeurd en klanten zullen het zeer waarderen.
  4.  

  5. Donderdag 4 april zal de geschiedenis in gaan als de gezondste dag in Harderwijk, want op die dag zullen wij een heel stokbrood rijkelijk beleggen met verschillende mooie en verse producten. Het beleg van het stokbrood bestaat onder andere uit een deel (broodje) gezond,  een deel uit een frisse salade tonijn of kipkerriesalade en het laatste deel voor de liefhebbers uit filet American. Het hele stokbrood kost U maar € 5,-.

 

Met deze drie actiedagen hebben wij als doel om de klant te bedanken. Met onze vriendelijke medewerkers proberen wij het verschil te maken en het succes is en blijft afhankelijk van onze trouwe klanten.

Frituurloog Klaas uit de Bosch bezoekt Broodje Kok

Op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september tussen 17.00uur en 19.00uur is de landelijke bekende Frituurloog Klaas uit de Bosch op bezoek bij Broodje Kok. De reden van het bezoek is om de kwaliteit te controleren van het frituur assortiment en bakadviezen te geven.

 

Aviko en van Dobben snacks vragen mij regelmatig om de kwaliteit van hun producten te controleren, mijn vaste chauffeur Aalt Jansen rijd mij dan door het hele land heen. Toen ik met mijn vrouw Betsie in 1973 een cafetaria begon in de Smeepoortstraat waren de klanten schaars, echter door een mix van goede kwaliteitsproducten en de huisgemaakte saté saus bouwden wij een groot klanten kring op, waar zelf mensen uit Hierden op af kwamen. Dit was voor ons ook de reden om in 1997 Cafetaria Frankrijk te openen in Hierden, hier werkte ik samen met mijn vrouw en dochters Jacqueline en Karin tot mijn pensioen.

 

De kracht van uit de Bosch waren de huisgemaakte berenhappen en het broodjes warm vlees, deze maakten wij op een speciaal manier die zelfs vandaag de dag nog gebruikt word, door vele collega’s uit het hele land.

 

Met ruim 35 jaar evaring heb ik veel gezien in de frituur branche, en kan daar echt een goed oordeel over vellen, vandaar dat ik het nog leuk vindt om adviezen aan ondernemers te geven die daar ook iets mee doen.

 

Voor vrijdag en zaterdag aanstaande frituurt Klaas samen met dochter Jacqueline bij Broodje Kok op de manier die u van Klaas gewend bent.

 

De speciale aanbieding tijdens Klaas zijn bakmoment zijn:

 

Patatje (saus naar keuze) Kroket of Frikandel voor € 2,50


Klaas z’n huisgemaakte Berehap met saus € 1,50


Frituurloog

 

Gouden ring duikt op in wasstraat put

Bij Kok Carwash aan de Hoofdweg werden afgelopen week de speciale putten leeggezogen. Doordat we veel auto’s wassen komt er in onze wasstraat ook veel zand en klei vrij, deze afvalstoffen komen bij ons in speciale putten terecht. Omdat wij een capaciteit hebben van 30.000 m3 pompen wij uit de laatste put het recyclewater wat wij weer in onze wasstraat gebruiken.

 

Tijdens het leegzuigen van deze speciale putten, viel ons iets vreemds op in de put. Aan het rooster van de dompelpomp zat iets goudkleurig, de monteur wees mij erop waarop we direct met een ladder de put in zijn gegaan. Daar ontdekten we toch wel de speciale vondst, het bleek een gouden ring te zijn. Het is volgens ons wel een oude ring daar er een zilver afdruk van mogelijk Koningin Wilhelmina opzit. We maken toch regelmatig wat mee in de wasstraat, zoals in de overdekte stofzuigerhal, daar kunnen de klanten hun auto even uitzuigen na het autowassen, echter ze zuigen dan ook de meest vreemde dingen op zoals : usb sticks, gehoorapparaten, sleutels, sjaals en muntgeld.

 

Maar dat iemand tijdens het autowassen zijn Gouden ring verliest hebben we nog nooit meegemaakt. Misschien gaat het wel om een oude liefde die uitgebloeid is, waarvan de eigenaar tijdens het autowassen de ring heeft weggegooid, de gouden ring glimt als nieuw, dus de bekende spreuk oude liefde roest niet gaat hier zeker op. Wij doen dat ook een oproep aan de rechtmatige eigenaar om zich bij ons te melden, zodat wij hem de ring terug kunnen geven.

 

Gouden ring

 

Bij Kok Carwash aan de Hoofdweg werden afgelopen week de speciale putten leeggezogen. Doordat we veel auto’s wassen komt er in onze wasstraat ook veel zand en klei vrij, deze
afvalstoffen komen bij ons in speciale putten terecht. Omdat wij een capaciteit hebben van 30.000 m3 pompen wij uit de laatste put het recyclewater
wat wij weer in onze wasstraat gebruiken.
Tijdens het leegzuigen van deze speciale putten, viel ons iets vreemds op in de put. Aan het rooster van de dompelpomp zat iets goudkleurig, de monteur wees mij erop waarop we direct met een ladder de put in zijn gegaan. Daar ontdekten we toch wel de speciale vondst, het bleek een gouden ring te zijn. Het is volgens ons wel een oude ring daar er een zilver afdruk van mogelijk Koningin Wilhelmina opzit. We maken toch regelmatig wat mee in de wasstraat, zoals in de overdekte stofzuigerhal, daar kunnen de klanten hun auto even uitzuigen na het autowassen, echter ze zuigen dan ook de meest vreemde dingen op zoals : usb sticks, gehoorapparaten, sleutels, sjaals en muntgeld.
Maar dat iemand tijdens het autowassen zijn Gouden ring verliest hebben we nog nooit meegemaakt. Misschien gaat het wel om een oude liefde die uitgebloeid is, waarvan de eigenaar tijdens het autowassen de ring heeft weggegooid, de gouden ring glimt als nieuw, dus de bekende spreuk oude liefde roest niet gaat hier zeker op. Wij doen dat ook een oproep aan de rechtmatige eigenaar om zich bij ons te melden, zodat wij hem de ring terug kunnen geven

Broodje Kok sponsort zaalvoetbalteam Dichterkwartier

Vanaf heden gaat het zaalvoetbalteam van de wijk Dichterskwartier goed gekleed ten strijde in de verschillende wedstrijden, toernooien en manifestaties waaraan het team deelneemt. Realisatie van de spelerstenues kwam tot stand in samenwerking met Broodje Kok Harderwijk.

Het zaalvoetbal team van het Dichterskwartier (genaamd “California Boys”)  in Harderwijk zorgt al voor ruim 2 jaar voor een krachtige sportieve en sociale binding tussen de wijkbewoners van deze jonge wijk. Wekelijks traint de spelersgroep in de sportzaal aan de Houtkamp en dit voorjaar werd het eerste toernooi in sporthal de Sypel afgerond. Het team staat model voor de vele initiatieven in de wijk die vanaf haar oprichting kan rekenen op actieve participatie en inzet van de goed georganiseerde en enthousiaste wijkbewoners.

Team

 

Vanaf heden gaat het zaalvoetbalteam van de wijk Dichterskwartier goed gekleed ten strijde in de verschillende wedstrijden, toernooien en manifestaties waaraan het team deelneemt. Realisatie van de spelerstenues kwam tot stand in samenwerking met Broodje Kok Harderwijk.
Het zaalvoetbal team van het Dichterskwartier (genaamd “California Boys”)  in Harderwijk zorgt al voor ruim 2 jaar voor een krachtige sportieve en sociale binding tussen de wijkbewoners van deze jonge wijk. Wekelijks traint de spelersgroep in de sportzaal aan de Houtkamp en dit voorjaar werd het eerste toernooi in sporthal de Sypel afgerond. Het team staat model voor de vele initiatieven in de wijk die vanaf haar oprichting kan rekenen op actieve participatie en inzet van de goed georganiseerde en enthousiaste wi

The only way is Up

Vanaf begin juni heeft Broodje Kok een nieuwe aanwinst, naast de bezorgfiets en de bezorgscooter, is er nu de VW Up bezorgauto. Als de klant via www.broodjekok.nl een bestelling plaatst dan bezorgen wij deze gratis vanaf € 20,- in de gehele gemeente Harderwijk. Wij bezorgen elke dag van maandag tot en met vrijdag, voor de weekend gaat dit in overleg met ons.

Volkswagen Up

Vanaf begin juni heeft Broodje Kok een nieuwe aanwinst, naast de bezorgfiets en de bezorgscooter, is er nu de VW Up bezorgauto. Als de klant via www.broodjekok.nl een bestelling plaatst dan bezorgen wij deze gratis vanaf € 20,- in de gehele gemeente Harderwijk. Wij bezorgen elke dag van maandag tot en met vrijdag, voor de weekend gaat dit in overleg met ons

 

Mobiele vestiging Broodje Kok op LaLaLand

De organisatoren van Kulting en Nachtbrakers Festival hebben de handen ineen geslagen en dat heeft geresulteerd in een spliksplinternieuw cultuurfestival op de Stille Wei in Harderwijk: LaLaLand. Een knettergek festival voor iedereen die niet vies is van een vleugje culturele waanzin! Verdeeld over vier podia staat de Stille Wei op vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei dan ook geheel in het teken van heel veel lekkere muziek, stapelzot theater en andere creatieve gekkigheid.

Lalaland

Tank en maak kans op een Ford Ka

Tijdens het aankomende EK voetbal, maakt iedere tankende klant bij Kok Tanksttions kans om een 11-tal Ford Ka’s te winnen, je hoeft alleen even via de site bp.nl/fordka , je wincode invullen, is uw wincode raak dan win je een Ford Ka.

De landelijke actie van BP en Ford is uniek in zijn soort, het komt niet vaak voor dat er een 11-tal Ford Ka’s te winnen zijn. Ford dealer Broekhuis stelde een Ford Ka beschikbaar, verkoopleider Sander Vermeer is erg enthousiast over de actie, we hebben de Ford Ka in de Oranje-Ek kleuren gezet, zodat hij tijdens het EK voetbal erg goed opvalt, daarnaast maakt Broodje Kok gebruik van de auto voor hun bezorgservice, zodat de auto dagelijks door Harderwijk rijdt.

Ford Ka

 

Tijdens het aankomende EK voetbal, maakt iedere tankende klant bij Kok Tankstations kans om een 11-tal Ford Ka’s te winnen, je hoeft alleen even via de site bp.nl/fordka , je wincode invullen, is uw wincode raak dan win je een Ford Ka.
De landelijke actie van BP en Ford is uniek in zijn soort, het komt niet vaak voor dat er een 11-tal Ford Ka’s te winnen zijn. Ford dealer Broekhuis stelde een Ford Ka beschikbaar, verkoopleider Sander Vermeer is erg enthousiast over de actie, we hebben de Ford Ka in de Oranje-Ek kleuren gezet, zodat hij tijdens het EK voetbal erg goed opvalt, daarnaast maakt Broodje Kok gebruik van de auto voor hun bezorgservice, zodat de auto dagelijks door Harderwijk rij

Lady’s Day Kok Carwash groot succes

De speciale Lady’s Day bij Kok Carwash afgelopen woensdag was een groot succes. Tijdens deze speciale wasdag werden alle dames volledig in de watten gelegd. Naast het wassen van de auto werden bij alle auto’s de olie gecontroleerd en tevens de bandenspanning, want als de banden op de juiste spanning zijn dan rijdt de auto zuiniger en dit scheelt weer in de brandstof kosten. Daarnaast ontvingen de dames een leuke Livera strandtas met vol met vrouw vriendelijke producten.

Uiteindelijk hebben ruim 287 dames gebruikt gemaakt van deze speciale wasactie. Ook werden er kledingsbonnen verloot van Trendies, toegangskaarten voor de Zwaluwhoeve,Cadeaubonnen van Livera,  Weekend Cabrio rijden via Broekhuis –Volvo- en huidverzorgingpakketten van de Verzorgerij. De hoofdprijs ging naar mevrouw Judith Kranendonk, zei ontvangt een volledige metamorfose aangeboden door Giorgio Coiffure en Schoonheidsalon De Verzorgerij.

Ladiesday

 

De speciale Lady’s Day bij Kok Carwash afgelopen woensdag was een groot succes. Tijdens deze speciale wasdag werden alle dames volledig in de watten gelegd. Naast het wassen van de auto werden bij alle auto’s de olie gecontroleerd en tevens de bandenspanning, want als de banden op de juiste spanning zijn dan rijdt de auto zuiniger en dit scheelt weer in de brandstof kosten. Daarnaast ontvingen de dames een leuke Livera strandtas met vol met vrouw vriendelijke producten.
Uiteindelijk hebben ruim 287 dames gebruikt gemaakt van deze speciale wasactie. Ook werden er kledingsbonnen verloot van Trendies, toegangskaarten voor de Zwaluwhoeve,Cadeaubonnen van Livera,  Weekend Cabrio rijden via Broekhuis –Volvo- en huidverzorgingpakketten van de Verzorgerij. De hoofdprijs ging naar mevrouw Judith Kranendonk, zei ontvangt een volledige metamorfose aangeboden door Giorgio Coiffure en Schoonheidsalon De Verzorge

Lions actie voor Colombinehuis groot succes

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang bij Kok Carwash.

De mannen van de Lions Club Harderwijk hielden daar een autowasactie voor het Colombinehuis.In de voorverkoop verkochten de leden van de Lions waskaarten voor het Colombinehuis, van elk verkochte waskaart ging er € 5,- naar het goede doel.

Tijdens de wasactie van zaterdag gingen de leden actief te werk, zo hielpen ze klanten met het stofzuigen van de auto, daarnaast klopten men even de matjes uit, of haalde een doekje over het dashboard. Op de dag van de actie werden er toch nog ruim 140 waskaarten voor het Colombinehuis verkocht, met de voorverkoop daarbij is het totaal nu al ruim 400 stuks. Nog niet genoeg vertelde een enthousiaste Jan van de Berg “we gaan voor de 500”

Om de actie nog wat kracht bij te geven, kroop Jan van de Berg op het dak van het Colombineauto en ging door de wasstraat.

Lions

Bedrijven Kart kampioenschappen groot succes

Afgelopen weken zijn de bedrijven kart kampioenschappen weer verreden in Kart centrum Harder Plaza, in totaal deden er 13 bedrijven mee.

We hebben de laatste twee weken de voorrondes gehad en op vrijdag 25 mei rijden de tien sterkste team de finale avond.

Het team van Kok Carwash is 1 van de team die zich reeds geplaatst heeft, zo ook het team van Autobedrijf Wim Prins, en het team van Visual Art.

Door het grote enthousiasme van de teams gaan we zeker verder met dit kart evenement, want er wordt fanatiek en sportief gereden, daarnaast hangt er een goede zweer aldus Ber Willemsen manager van het kart centrum.

Kart

Afgelopen weken zijn de bedrijven kart kampioenschappen weer verreden in
Kart centrum Harder Plaza, in totaal deden er 13 bedrijven mee.
We hebben de laatste twee weken de voorrondes gehad en op vrijdag 25 mei rijden de tien sterkste team de finale avond.
Het team van Kok Carwash is 1 van de team die zich reeds geplaatst heeft, zo ook het team van Autobedrijf Wim Prins, en het team van Visual Art.
Door het grote enthousiasme van de teams gaan we zeker verder met dit kart evenement, want er wordt fanatiek en sportief gereden, daarnaast hangt er een goede zweer aldus Ber Willemsen manager van het kart centrum

Kok Carwash “De Wasstraat”, ook voor hen geldt GRATIS stofzuigen

Leger

Ondanks lekkere broodjes geen akkoord

Afgelopen zaterdag mislukte Het Catshuis overleg, ik baal hier als een stekker van vertelde Premier Rutte tijdens de persconferentie. We hebben ongeveer zeven moeilijke en zware weken gehad, het waren gelukkig wel zeven lekkere weken.

 

Dankzij de mobiele vestiging van Broodje Kok kon ik tijdens mijn lunchpauze even de bestelling ophalen die ik samen met Maxime en Geert gedaan had via de site van Broodjekok.nl.

 

Mochten de onderhandelingen na de verkiezingen lang gaan duren, dan ben ik er klaar voor, en zal zeker ook voor mijn toekomstige kabinetspartners een goede lunch voorschotelen.

 

Mark Rutte

 

Al meer dan 7500 keer “Het nieuws van de dag”

Afgelopen dinsdag 17 April was het een speciale dag voor Bertus Vasse, hij kocht namelijk zijn 7500e krantje. Al meer dan 24 jaar komt de 77 jarige Bertus Vasse bij Kok Tankstations, tot enkele jaren geleden kwam ik elke morgen rond half zeven bij het tankstation aan de Vondellaan, sinds Kok verhuisd is naar de Hoofdweg, ben ik ook mee verhuisd.


Ter gelegenheid van dit heugelijke feit, heeft de Telegraaf hem de voorpagina van zijn geboortedag aangeboden, dit gebeurde op het terrein van Reukema Papier, dit bedrijf verwerkt elke week ruim 2000 ton oudpapier.

 

7500x Telegraaf

 

BP Kok is pionier

Het is jammer dat RAP Media (nog) geen awards uitreikt voor de meest innovatieve ondernemer in petrol maar anders zou Johan Kok hem nu zeker winnen. Hij is de eerste ter wereld met en RAP scherm in zijn toilet!

Lees meer

Broodje Kok brengt ontbijt bij Evers Staat Op!

Wat een topdag! Het Kerkplein in Meppel stond de hele dag vol en de donaties stroomden binnen! Zo kwam Broodje Kok een ontbijtje brengen vanuit Harderwijk voor de mannen van Evers Staat Op! Daarnaast doneert Broodje Kok.nl € 1000,- voor War Child.

Lees meer

Dobbel 3 daagse bij BP Kok

Dobbel 3 daagse bij BP Kok, spectaculaire korting voor tankende klanten.

Lees meer

Kok Tankstations BV gaat verder met BP

Johan Kok van Kok Tankstations BV gaat verder met BP, daarnaast blijft Broodje Kok en Kok Carwash zoals de klanten gewend zijn.

Lees meer

Pompshop: Kok Tankstations gaat meerjarig leveringscontract met BP aan

Vakblad Pompshop meld dat Kok Tankstations een meerjarig leveringscontract met BP aangaat

Lees meer

Esso Kok wordt BP Kok

Esso Kok wordt BP Kok, overstap is een keuze om de groei door te zetten

Lees meer

Broodje Kok ook dit jaar weer aanwezig als cateraar bij Businessdagen Harderwijk

Broodje Kok ook dit jaar weer aanwezig als cateraar bij Businessdagen Harderwijk

Lees meer

Tapservice verse jus dórange bij Broodje Kok

Er wordt gestart met de verkoop van verse jus d’orange bij tankstations van Esso Kok Tankstations.

Lees meer

Jaar lang gratis autowassen

De winnaar van de actie ‘een jaar gratis de auto laten wassen’ is bekend. Kok Carwash stelt drie waspassen beschikbaar met een waarde van driehonderd euro. De eerste hoofdprijs is gewonnen door mevrouw Cobi van ’t Slot.

Lees meer

Omruilactie van Esso Spaarpunten naar Freebees

De brandstof komt voortaan van BP de uitgebreide service blijft als vanouds.

Lees meer

Link tussen Nachtbrakers en broodjesparadijs

Nachtbrakers-proof en speciaal bedacht om de grootste festivalhonger te stillen, dat waren de snacks en broodjes van Broodje Kok tijdens Nachtbrakers Festival.

Nachtbrakers-proof en speciaal bedacht om de grootste festivalhonger te stillen, dat waren de snacks en
broodjes van Broodje Kok tijdens Nachtbrakers Fest
Lees meer

Broodje Kok in Bakery & Sandwiches (deel 1)

Na tabak is het wellicht dé categorie in het out-of-homekanaal dat de meeste consumenten trekt. Broodjes en sandwiches zijn regelrechte klantentrekkers en hebben zich de afgelopen jaren buitenshuis sterk ontwikkeld. Waar het allemaal lijkt de draaien om vers, kwaliteit en snelheid.

Na tabak is het
wellicht dé categorie in het out-of-
homekanaal dat de meeste consu-
menten trekt. Broodjes en
sandwiches zijn regelrechte klan-
tentrekkers en hebben zich de
afgelopen jaren buitenshuis sterk
ontwikkeld. Waar het allemaal lijkt
de draaien om vers, kwaliteit en
snelheid,
Lees meer

Broodje Kok in Bakery & Sandwiches (deel 2)

Esso Kok in Harderwijk heeft in de tankshop een 200 m2 grote broodjescorner, met aparte ingang. Broodje Kok heeft een aanbod van meer dan vijftig broodjes (panini, baguettes en pistolets). Zowel om mee te nemen voor onderweg, maar ook om in de zaak op het gemak op te eten.

Lees meer

Lady’s Day Kok Carwash groot succes

De speciale Lady’s Day bij Kok Carwash afgelopen woensdag was een groot succes. Tijdens deze speciale wasdag werden alle dames volledig in de watten gelegd.

Naast het wassen van de auto werden bij alle auto’s de olie gecontroleerd en tevens de bandenspanning, want als de banden op de juiste spanning zijn dan rijdt de auto zuiniger en dit scheelt weer in de brandstof kosten.

Daarnaast ontvingen de dames een leuke Livera strandtas met  vrouw vriendelijke producten.

Tijdens deze speciale wasdag werden alle dames volledig in de watten gelegd.
Naast het wassen van de auto werden bij alle auto’s de olie gecontroleerd en tevens
de bandenspanning, want als de banden op de juiste spanning zijn dan rijdt de auto
zuiniger en dit scheelt weer in de brandstof kosten.
Daarnaast ontvingen de dames een leuke Livera strandtas met  vrouw vriendelijke
producten.
Lees meer

Stad in bedrijf - Broodje Kok geopend

Gedurende de gehele maand december kan de klant heel veel acties verwachten in het vernieuwde en uitgebreide Broodje Kok aan de Hoofdweg in Harderwijk. Na een forse verbouwing is de zaak eind vorige maand geopend en Johan en Thea Kok krijgen alleen maar positieve reacties over bijvoorbeeld de uitbreiding van het assortiment, de productverlichting en de zitgelegenheden.

Gedurende de gehele maand december kan de klant heel veel acties verwach-
ten in het vernieuwde en uitgebreide Broodje Kok aan de Hoofdweg in
Harderwijk. Na een forse verbouwing is de zaak eind vorige maand geopend en
Johan en Thea Kok krijgen alleen maar positieve reacties over bijvoorbeeld de
uitbreiding van het assortiment, de productverlichting en de zitgelegenheden.
Lees meer

Out of Home - ‘Het draait bij ons allemaal om de versbeléving’

HARDERWIJK - Deze maand opende Esso ondernemer Johan Kok in Harderwijk zijn vernieuwde en tot 225 vierkante meter vergrote shop. Een tankstation waarin vers, kwaliteit, service en snelheid centraal staan. Of het nou gaat om de hypermoderne Broodje Kok lunchroom, vernieuwde koffiecorner, unieke bonbonpresentatie of het onderscheidende frisdrankkoelmeubel.

Lees meer

De Stentor - Pompen storten zich op verse broodjes

Wie smeert nog boterhammen en wie kookt nog zelf? Tankstations boren nieuwe markten aan, de gemeente is nu ook om.

Lees meer

Hotspots - Vers belegd bij Broodje Kok

Even op je gemak een heerlijk belegd broodje eten met daarbij een glas vers geperst sinaasappelsap om rst te lessen? Dan is een tankstation misschien niet de eerste locatie die in je op komt. Toch bewijzen Johan Koken zijn vrouw Thea dat het wel degelijk een optie is. De broodjeszaak bij Esso Kok in Harderwijk is aan een flinke make-over onderworpen en sinds december is het vernieuwde Broodje Kok een feit.

Lees meer

Stad in bedrijf - Broodje Kok breidt winkel en assortiment uit

Esso Kok aan de Hoofdweg in Harderwijk is bezig met de verbouwing van de lunchroom. Het geheel vernieuwde Broodje Kok dat op 29 november de deuren opent is dan bijna tweemaal zo groot. De zaak krijgt er onder meer handgemaakte bonbons bij, frituurproducten, sandwiches en smoothies.

Lees meer

Pompshop - 'Wij zitten in een positieve flow'

Esso Kok aan de Hoofdweg in Harderwijk heeft een compleet nieuwe broodjeszaak, die 'Broodje
Kok' heet. Niet alleen is de oppervlakte van de strak ingerichte broodjescorner verdubbeld, ook zijn
het assortiment en de werkruimte twee keer zo groot geworden. Na een kleine twee maanden is de
broodjesomzet al 30 procent gestegen, maar ondernemers Johan en Thea Kok verwachten nog meer.
"Brood heeft tijd nodig."

Esso Kok aan de Hoofdweg in Harderwijk heeft een compleet nieuwe broodjeszaak, die 'Broodje Kok' heet. Niet alleen is de oppervlakte van de strak ingerichte broodjescorner verdubbeld, ook zijn het assortiment en de werkruimte twee keer zo groot geworden. Na een kleine twee maanden is de broodjesomzet al 30 procent gestegen, maar ondernemers Johan en Thea Kok verwachten nog meer. "Brood heeft tijd nodig."

Lees meer

Speciale Ladies Day bij Kok Carwash

Op woensdag 30 juni wordt u door Kok Carwash een speciale Ladies Day aangeboden voor uw auto.

Alle damens krijgen op die dag een korting van maar liefst € 5,- op het duurste autowasprogramma Polish+ (normaal € 12,50). Op de speciale Ladies Day ongvangen alle dames een leuke "Goodie-Bag" cadeau waar leuke hebbedingetjes voor de dames in zitten. Daarnaast wordt er op de speciale Ladies Day een complete metamorfose verloot onder de dames.

Lees meer

SWO-servicedag bij Kok Carwash

Op  dinsdag  22  juni  wordt  u  door  Kok  Carwash  een  speciale  SWO-servicedag aangeboden voor uw auto.

Alle  55+ers  krijgen  op  die  dag  een  korting  van  maar  liefst  € 5,-  op  het  duurste
autowasprogramma Polish+ (normaal € 12,50). Daarnaast  kunt  u gratis  stofzuigen  in  de  overdekte  hal  en  krijgt  u  ook  nog  een  'goodie-bag'. Een tasje met wat leuke hebbedingetjes die te maken hebben met uw auto.

Lees meer

Hoog bezoek Kok Carwash

Het was even wennen voor de mannen van Kok Carwash. Afgelopen woensdag werden de medewerkers verrast door een bliksem bezoek van de vorstin in hoogst eigen persoon.
Lees meer

Kok Carwash: De milieuvriendelijkste wasstraat van Harderwijk

Achter het tankstation van Esso Kok aan de Hoofdweg kunnen elk uur tussen de veertig tot zestig auto’s een grondige milieuvriendelijke reiniging krijgen. Dus tijdens spitstijden geen reden voor lange wachttijden bij de wasstraat.
Lees meer

'Alles professioneel aanpakken'

Johan Kok: 'In 2004 hebben we dit Esso-station aan de Hoofdweg in Harderwijk overgenomen. Er stond een roll-over van Christ, maar ik wilde uitbreiden naar een wascentrum met wasstraat. Hiervoor hebben we de aanwezige autoshowroom als het ware in tweeën verdeeld. Aan de ene kant ons nieuwe woonhuis en daarnaast het wascentrum. Die hebben we dit voorjaar geopend, waaronder ook een overdekte stofzuigerhal waar autowasklanten gratis kunnen stofzuigen.'
Lees meer

Nu nieuw geopend, meest moderne wasstraat in de regio

  • 60 auto's per uur, zonder wachttijden
  • Optimaal was resultaat
  • Uniek wasproces met osmose water
  • Gratis overdekt stofzuigen
Lees meer

Carwash van A tot Z deel 2

Na alle nodige voorbereidingen getroffen te hebben met daarnaast een uitvoerige haalbaarheidsstudie, eerder beschreven in de voorgaande delen van de reeks Carwash van A tot Z, volgt nu het laatste deel waarin we Johan Kok uit Harderwijk op de voet volgen met de bouw van zijn carwash. In dit deel speciale aandacht voor de wasstraat zelf. Christ Wash Systems had krap een maand de tijd om de hydraulische wasstraat in de washal naast de tankstationlocatie voor de openingsdag op 1 april geïnstalleerd te hebben. Lees deel 1 en deel 2.

Carwash van A tot Z

Veel tankstationondernemers hebben ruime ervaring in het runnen van een carwash. Meestal in de vorm van een roll-over of wasbox. Maar wat als je het idee krijgt om een eigen wasstraat te beginnen? Er komen dan hele andere zaken bij kijken. Johan Kok, eigenaar van Esso Kok Harderwijk, begon een jaar geleden aan zo’n carwashavontuur. Maar hoe bereid je je als toekomstig wasstraateigenaar voor op zo’n project? Welke stappen moet je nemen en schakel je hulpbronnen in? Waarom kies je uiteindelijk voor die ene carwashleverancier? Is dat een rationele keuze of ga je toch meer uit van je gevoel? En welke eisen stelt een gemeente? Allemaal vragen waar Johan Kok ook mee te maken kreeg. Lees deel 1 en deel 2.

Volautomatische groene primeur

Kok Carwash, een dertig meter lange en volledig geautomatiseerde kettingwasstraat van roestvast staal is op 1 april officieel geopend door Johan en Thea Kok en hun vier kinderen. Achter het tankstation van Esso Kok aan de Hoofdweg in Harderwijk kunnen elk uur tussen de veertig tot zestig auto’s een grondige, milieuvriendelijke reiniging krijgen. Lees deel 1 en deel 2.

Kok Carwash: Stralende attractie

Harderwijk is een attractie rijker. De auto wordt er bovendien stralend schoon van. Begin april opende het tankstation van Esso Kok aan de Hoofdweg een volledig geautomatiseerde kettingwasstraat. Kok Carwash is een service die zin weerga in de regio niet kent. De hypermoderne wasstraat is geschikt voor personenauto’s en bedrifsauto’s tot een maximale hoogte van twee meter twintig.
Lees meer

Kok Carwash uniek voor Harderwijk en omgeving

Een beetje trots is Johan Kok wel want op 1 april opent hij onder de naam Kok Carwash een dertig meter lange, volledig geautomatiseerde kettingwasstraat van roestvrijstaal. Achter het tankstation van Esso Kok aan de Hoofdweg kunnen elk uur tussen de veertig tot zestig auto’s een grondige milieuvriendelijke reiniging krijgen. Dus tijdens spitstijden geen reden voor lange wachttijden bij de wasstraat.
Lees meer

Kok Carwash opent moderne wasstraat

In de voormalige Ford-showroom achter Esso Kok aan de Hoofdweg te Harderwijk, is de laatste maanden een technisch hoogstandje gerealiseerd: een volautomatische ketting-baanwas-straat die zestig auto’s per uur aankan. Vol trots laat eigenaar Johan Kok zijn op 1 april geopende wasstraat zien, die in geen enkel opzicht te vergelijken is met de roll-overwasinrichting die hij tot voor kort in gebruik had. Lees meer
Lees meer

Kok Carwash opent milieuvriendelijke wasstraat

Een beetje trots is Johan Kok wel want op 1 april opent hij onder de naam Kok Carwash een dertig meter lange, volledig geautomatiseerde kettingwasstraat van roestvrijstaal. Achter het tankstation van Esso Kok aan de Hoofdweg kunnen elk uur tussen de veertig tot zestig auto's een grondige milieuvriendelijke reiniging krijgen. Dus tijdens spitstijden geen reden voor lange wachttijden bij de wasstraat. Christ Wash Systems, een van de toonaangevende Duitse specialisten op dit gebied, is hiervoor verantwoordelijk. De kettingwasstraat is niet alleen geschikt voor personenauto's maar ook voor bedrijfsauto's tot een maximale hoogte van twee meter twintig. Kok heeft daarmee een primeur want een volautomatische wasstraat van dit type was in de ruime omgeving van Harderwijk nog niet voorhanden. "Kok Carwash brandschoon op weg wash clean en polish," is zijn bedrijfsslogan. "Harderwijk is met 45.000 inwoners er gewoon rijp voor", vertelt Kok, tijdens het testdraaien. "We denken dat we met dit wasconcept ook mensen uit Ermelo, Putten en Nunspeet trekken."

 

Hoe werkt de wasstraat?


Personeel zorgt voor begeleiding en het voorwassen. In de wasstraat volgt met de nieuwste technieken, waaronder zes borstels op basis van krasvrij textiel, een gedegen reinigingsproces van vier minuten. Via een hydraulisch aangestuurde kettingbaan krijgt de auto een reiniging met osmosewater waardoor nazemen niet meer nodig is en de auto streeploos opdroogt. Ook het zijknikborstel-systeem is uniek en zorgt ervoor dat ieder plekje van de auto meegenomen wordt. De hydraulische dwars geplaatste wiel- en dorpelwasinstallatie zorgt voor een professionele reiniging van dorpels en zelfs pikzwarte vuile velgen komen er weer als nieuw uit. Na iedere wasbeurt door de wasstraat kan de klant gratis gebruik maken van de overdekte stofzuigerhal. Hiervoor zijn acht stofzuigers beschikbaar.

 

Milieuvriendelijk


Het gehele wasproces geschiedt op een milieuvriendelijke wijze waarbij tachtig procent van het water geschikt gemaakt wordt voor hergebruik. Na het wassen wordt het water gefilterd en hergebruikt en de zeep- en waxresten worden netjes afgevoerd. Vervuild water wordt gefilterd in opslagbekkens met een capaciteit van 90.000 liter. Het water dat op het riool geloosd wordt is schoon water. De auto laten wassen bij Kok Carwash is dus niet alleen makkelijk, het is ook nog eens goed voor het milieu.

 

Happy hour


Om het publiek bekend te maken met Kok Carwash kan iedereen tot 15 april voor twee euro vijftig het duurste wasprogramma uitproberen. Los van deze introductieweken zal Johan Kok voortaan wekelijks voor gereduceerde prijzen een happy Hour hanteren. Daarnaast komt er elke woensdag een speciale Lady's Day en op elke dinsdag een Seniorendag. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen en senioren niet vaak de auto wassen. Als ze het wel doen, dan laten ze de auto het liefst in een wasstraat reinigen. En daarbij ervaren ze de service van de medewerkers als heel belangrijk. "Wassen in deze wasstraat is een bepaalde beleving, dat kan ik niet uitleggen, dat moeten mensen ervaren",vertelt Kok. "Als ze dat ervaren dan begrijpen ze precies wat ik bedoel."Kom naar Kok Carwash en beoordeel het zelf.

Een pitstop bij Esso Kok wordt steeds leuker door 'full service'

Even tanken bij Esso Kok wordt steeds meer een belevenis. Het is niet alleen even de tank vullen, je kunt er ook direct een van de beste belegde broodjes in Harderwijk halen en volgend jaar april staat er zelfs een kettingwasstraat. Een unicum voor Harderwijk. ‘Full Service’ wil Johan Kok bieden bij tankstation Esso aan de Hoofdweg. “De Albert Heijn van de tankstations”, zo zegt de actieve ondernemer. De Harderwijker werd in 2007 niet voor niets winnaar van de MKB-prijs tijdens de eerste Business Award in Harderwijk. Want in twintig jaar is de onderneming van Johan en vrouw Thea uitgegroeid van een klein tankstation aan de Vondellaan tot een bedrijf met vier tanksta tions en 45 werknemers.
Lees meer

Rondhangen bij tankstation is verboden

Na verschillende klachten over rondhangende jongeren, is een hangplekverbod afgekondigd in en rondom Esso Kok/Délifrance en garagebedrijf de Gelderse Autoservice (Ford) aan de Hoofdweg in Harderwijk. De maatregel is genomen in overleg met Esso Nederland, de gemeente Harderwijk, de politie en beveiligingsbedrijf Protect Eye.
Lees meer

Esso Nieuwsbrief: Esso Kok Harderwijk viert 20-jarig jubileum

2008 is een speciaal jaar voor Johan en Thea Kok in Harderwijk. In juni werd op grootse wijze het twintigjarig jubileum gevierd. Met een ruim opgezette spaaractie konden klanten sparen voor toegangskaartjes voor het jubileumfeest en gratis artikelen. Maar Johan Kok is er niet de man naar om op zijn lauweren te rusten en terug te blikken. Op bezoek bij een zeer gedreven ondernemer.

Lees meer

Bruisend jubileumfeest Kok Tankstations was woensdag 4 juni een geweldig succes

Het jubileumfeest van Kok Tankstations was vorige week woensdag een geweldig succes. Met dit feest vol muzikale hoogtepunten vierden Johan en Thea Kok het twintigjarig bestaan van hun bedrijf samen met hun relaties en veel trouwe klanten.

Kwarte van Kok draaiend

Direct na de eerste aankondiging van presentator Gene Travis bracht dj Rene Verkerk de sfeer in Harders Plaza er meteen goed in. Daarna liet Jan Keizer jong en oud meegenieten van zijn liedjes, en zong de zaal lekker mee met de muziek van de 3j`s. Met zijn vertolking van het Nederlands levenslied gaf de Harderwijkse zanger Friso de gezelligheid nog een extra setje.

Om half elf begon de zaal te zinderen omdat enkele oplettende bezoekers de `wonderboys` Nick & Simon gespot hadden. Vanaf het moment dat de Voldendamse jongens het podium betraden kookte het publiek zowat van Enthousiasme. Ook Nick & Simon genoten met volle teugen. Ze zongen maar liefst 3 nummers als toegift. En zorgden daarmee voor een bruisende finale van een fantastische avond in een prachtig ambiance in Harders Plaza. Met geweldige artiesten en een enthousiast publiek. Na afloop kreeg iedereen een Kwartje van Kok tas gevuld met leuke verrassingen mee naar huis.

Lees meer

Edwin Evers van Radio538 bespreekt "Het Kwartje van Kok"

In de nummer 1 ochtend show van Nederland, Evers staat op, behandelde Edwin Evers het nieuws wat er die dag actueel was, op 20 juni stond er in de Telegraaf een mooi artikel over "Het Kwartje van Kok". Evers besprak dit artikel met zijn vaste team. Luister naar het gesprek.

Dj Rene Verkerk van Radio10 Gold, ontvangt een heerlijke ontbijtje van Broodje Kok

In de vroege ochtend show van dj Rene Verkerk van Radio10 Gold, ontving deze dj met zijn team, een heerlijk ontbijt van Broodje Kok. Dochter Astrid Kok was met haar vader Johan Kok in alle vroegte naar de studio gegaan om het Radio 10 Gold team te verrassen. Tevens sprak Dj Rene Verkerk met Johan Kok over de actie "Het Kwartje van Kok". Luister naar dit gesprek.

Kwartje van Kok haalt landelijke pers

Telegraaf 20062008 artikel klein
Telegraaf 21062008 artikel klein

Tankstation Vondellaan sluit deuren

De meterstanden worden opgeschreven voor de Nuon, de artikelen gaan uit de schappen, de pompen worden afgekoppeld, kassa eruit en dat was het dan.
Lees meer

Hip en luxe bij Kok Tankstation Hoofdweg

Harderwijker Johan Kok heeft een antwoord gevonden door het nogal gewone Esso station aan de Hoofdweg om te smeden tot een hippe combinatie met Délifrance als uithangbord en een uitgekiend assortiment van A-merken waarmee de bezoeker zich stiekem een beetje verwent.
Lees meer

Jubileumactie van Esso Kok in Harderwijk

Op donderdag 10 januari heeft wethouder Henk Schipper uit handen van tankstationondernemer Johan Kok het eerste Harderwijkse Kwartje van KoK ontvangen. Het kwartje maakt deel uit van het 20-jarige jubileum dat de aankomende maanden bij de Kok Tankstations aan de Vondellaan en Hoofdweg met diverse acties zal worden gevierd.
Lees meer

Artikel Kok Tankstations in de NVM-er.

Op 1 april sluit het tankstation aan de Vondellaan, waar Johan en Thea Kok twintig jaar geleden begonnen. Inmiddels heeft Kok Tankstations vestigingen in Bemmel, Ermelo en Veenendaal. Vier jaar geleden nam het echtpaar het Esso tankstation aan de Hoofdweg over. Die vestiging is uitgegroeid tot het paradepaardje van hun onderneming en de verhuizing van de activiteiten van de Vondellaan maken het mogelijk om de klanten daar een nog uitgebreider dienstenpakket aan te kunnen bieden.
Lees meer

Artikel Kok Tankstations in vakblad Shop & zo

Johan Kok begon twintig jaar geleden met een buurt tankstation. Door concurrentie had hij al snel door dat hij zich moest onderscheiden van de rest en hij breidde daarom uit met een carwash. Dat zorgde voor een goede omzet maar dat was voor Kok niet genoeg. Inmiddels is hij eigenaar van vijf tankstations en nam begin 2004 het Esso tankstation aan de Hoofdweg te Harderwijk over.
Lees meer

Esso Kok Tankstation aan de Vondellaan gaat sluiten

Op 1 april sluit het tankstation aan de Vondellaan, waar Johan en Thea Kok twintig jaar geleden begonnen. Inmiddels heeft Kok Tankstations vestigingen in Bemmel, Ermelo en Veenendaal. Vier jaar geleden nam het echtpaar het Esso tankstation aan de Hoofdweg over. Die vestiging is uitgegroeid tot het paradepaardje van hun onderneming en de verhuizing van de activiteiten van de Vondellaan maken het mogelijk om de klanten daar een nog uitgebreider dienstenpakket aan te kunnen bieden.

Kok Tankstations jubileumfeest

Omdat wij twintig jaar bestaan willen wij u graag symbolisch het ‘Kwartje van Kok’ teruggeven. Wie minimaal vijfentwintig liter bij ons tankt krijgt het ‘Kwartje van Kok’. Gespaarde kwartjes leveren ondermeer korting op brandstof, artikelen uit de shop of wasprogramma’s op. Ook kan men sparen voor badhanddoeken en ons jubileumbroodje. Bovendien is het met tien kwartjes mogelijk om tegen een gereduceerde prijs een toegangskaart te bemachtigen voor het jubileumfeest. Het feest, met o.a. Nick & Simon en Jan Keijzer, vormt de finale van de viering van ons twintigjarig bestaan. Lees meer of ga naar http://www.kwartjevankok.com/.

Kettingwasstraat bij tankstation Esso Kok Hoofdweg

Esso Kok breidt haar activiteiten verder uit. Met de aankoop van de showroom van Broekhuis Ford breidt Esso Kok de activiteiten aan de Hoofdweg in Harderwijk verder uit. Het duurt nog tot begin 2009, maar dan kan de autorijder gebruik maken van een inpandige kettingwasstraat. De vijfentwintig meter lange wasstraat is volledig geautomatiseerd en kan ieder uur dertig tot veertig auto's reinigen.
Lees meer

Autowasboxen bij Esso Kok Hoofdweg

Esso Kok heeft zijn activiteiten aan de Hoofdweg fors uitgebreid. Op het terrein achter het tankstation zijn vier nieuwe autowasboxen gebouwd. Het gebouw heeft een strakke RVS uitstraling en heeft tevens veel lichtinval vanwege het vele glas. In de wasbox kande klant zelf zijn auto wassen.
Lees meer

Esso Kok als onderdeel van gemeentewerken

Johan Kok heeft voor duizend euro aan prullenbakken uitgegeven en nog liggen de servetten, blikjes en andere etensresten overal op het terrein van de Esso en daarbuiten.
Lees meer

Esso Kok samenwerking met RAP Media

Ons Esso Kok tankstation in Harderwijk maakt al sinds 2005 tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van RAP. Esso Kok loopt graag voorop als het om innovatie in de tankstationbranche gaat en heeft hiervoor ook diverse prijzen in de wacht gesleept. “Met RAP kan ik heel snel mijn shop-acties ondersteunen en m’n diensten professioneel onder de aandacht brengen. Mijn shop is erg belangrijk en ik doe er alles aan om mijn klanten tegemoet te komen. RAP verzorgd niet alleen standaard Esso content, maar juist ook acties op maat waar ik behoefte aan heb. Perfect!” Klik hier voor meer informatie.

Esso Kok wint innovatieprijs 2007

Esso Kok heeft de innovatieprijs 2007 gewonnen! De Innovatieprijs wordt uitgereikt aan de tankstation ondernemer die veranderingen in zijn of haar shop heeft doorgevoerd die innovatief en effectief zijn.
Lees meer

Esso Kok wint MKB en Detailhandel award

Bij de allereerste editie van het Business Event Harderwijk zijn FysioTotaal, Spectral bv, Esso Kok en Flevodruk in de prijzen gevallen. De Rabo Award viel toe aan Marieke Plas en Angelo van Klink van FysioTotaal. Remco Aldenkamp van Spectral kreeg de Jonge Ondernemers Award en Johan en zijn vrouw Thea Kok ontvingen de award in de categorie MKB en Detailhandel. Steven Hond van Flevodruk won de award voor Handel en Industrie. Lees hier (blz. 1) en hier (blz. 2) meer!