KOK TANKSTATIONS

BROODJE KOK

KOK CARWASH


BP HoofdwegHoek 1Hoek 2

Nabij het centrum van Harderwijk, aan de Hoofdweg 4, vindt u één van de uitgebreidste full service petrol stations van Nederland. Met daarbij unieke concepten zoals:

Kok Tankstations

De shop van het tankstation heeft een heuse metamorfose ondergaan. Er is een cadeauhoek gecreëerd met diverse cadeauartikelen, zoals  ‘Maak je eigen likeur’, ‘Bak je eigen koekjes’, woondecoraties en nog veel meer. Ook is het mogelijk uw eigen verse noten te scheppen en zijn er  diverse verpakte noten aanwezig. Gezond voor in uw yoghurt, om lekkere trek te stillen of als cadeau.

Het is ook mogelijk cadeaubonnen te kopen, deze bon is inwisselbaar bij Kok Tankstations, Broodje Kok en Kok Carwash.

Broodje Kok

Broodje Kok is een uitgebreide en moderne lunchroom met keuze uit meer dan zestig varianten vers bereide, gezonde, ovenverse broodjes en salades. Ook heeft de lunchroom een frituurhoek, waar verantwoord gefrituurd wordt met ruime keuze uit diverse snacks. Heeft u meer zin een uitgebreid kopje koffie, cappuccino of thee? Dit is mogelijk, geserveerd met een bonbon, slagroom en een koekje. Zeven dagen per week is het mogelijk om een vers bereid ontbijt te bestellen of een High Tea.

Tot slot heeft Broodje Kok een uitgebreid assortiment met handgemaakte bonbons verzorgd door Chocolaterie Brouwer uit Lelystad.

Wekelijks bestellen ruim zeventig bedrijven hun lunch voor tussen de middag, dit is ook mogelijk met gratis bezorging.*

Binnenkort een catering nodig of is het tijd voor een feestje? Broodje Kok verzorgt catering voor feesten en partijen, zoals bruiloften of bedrijvenevenementen. Hierbij kunt u denken aan hapjespannen, etagères met sandwiches en wraps, bittergarnituren en luxe salades. Bij Broodje Kok is nog veel meer mogelijk en voor meer informatie kunt u mailen naar info@broodjekok.nl

De lunchroom van Broodje Kok heeft veertig ruime zitplaatsen met een moderne, open uitstraling en aandacht voor kwaliteit, service en hygiëne. Door de open keuken kan de klant zelf zien hoe er wordt schoongemaakt en gewerkt. Daarnaast vinden wij een korte wachttijd belangrijk. De broodjes worden met zorg gemaakt en altijd bereid naar de persoonlijke wens van de klant.

De smeerengelen van Broodje Kok smeren met hun hart en bakken met liefde.

Kok Carwash

Kok Carwash is een dertig meter lange, volledig geautomatiseerde textiel wasstraat. Elk uur kunnen er tussen de dertig en vijfenveertig auto’s milieuvriendelijk worden gewassen. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om gratis overdekt te stofzuigen. Kok Carwash heeft voor haar klanten een waspas ontwikkeld, waardoor het mogelijk is tegen een zeer scherp tarief uw auto te wassen met het meeste uitgebreide wasprogramma. Voor de senioren heeft Kok Carwash elke dinsdag een Seniorenwasdag en voor de ladies iedere woensdag een Ladiesday. Op deze dagen kunnen de senioren en ladies wassen tegen de hoogste korting.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor leuke kortingen en acties bij Kok Tankstations, Broodje Kok en Kok Carwash.

Facebook

*De voorwaarden van het bezorgen vindt u onder het kopje bestel